برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1395 , دوره  47 , شماره  1 ; از صفحه 167 تا صفحه 174 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي انتشار گازهاي گلخانه اي در توليد ماکاروني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

هدف از انجام اين مطالعه، بررسي انتشار گازهاي گلخانه اي در مراحل توليد ماکاروني مي باشد. در اين راستا، اطلاعات مورد نياز از مراحل مختلف توليد گندم دوروم و اطلاعات خاکشناسي از سه استان عمده توليد کننده، اطلاعات حمل و نقل و کارخانه توليد ماکاروني جمع آوري گرديد. اطلاعات جمع آوري شده با استفاده از نرم افزار SimaPro و با بهره گيري از پايگاه داده هاي Ecoinvent و با استفاده از روش پتانسيل گرمايش جهاني 100 ساله مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت و گازهاي گلخانه اي مراحل مختلف توليد محاسبه گرديد. براي محاسبه ميزان انتشار حاصل از تغييرکاربري زمين، از اطلاعات مکاني مزارع مورد بررسي با استفاده از روش EPIC استفاده گرديد. بر اساس نتايج به دست آمده ميزان کل انتشار گازهاي گلخانه اي توليد يک کيلوگرم ماکاروني 2.64 کيلوگرم معادل دي اکسيدکربن محاسبه شد و انتشار گازهاي گلخانه اي حاصل از تغيير کاربري زمين و مصرف سوخت عمليات کشاورزي بيشترين تاثير را در ميزان کل پتانسيل گرمايش جهاني دارا بودند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حیدری، م.، و مبلی، ح.، و امید، م.، و رفیعی، ش.، و جمالی ماربینی، و. (1395). بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 47(1), 167-174. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300527



Vancouver : کپی

حیدری محمدداوود، مبلی حسین، امید محمود، رفیعی شاهین، جمالی ماربینی وحید. بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1395 [cited 2021July28];47(1):167-174. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300527



IEEE : کپی

حیدری، م.، مبلی، ح.، امید، م.، رفیعی، ش.، جمالی ماربینی، و.، 1395. بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 47(1), pp.167-174. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300527.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 134 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی