برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1395 , دوره  47 , شماره  1 ; از صفحه 119 تا صفحه 125 .
 
عنوان مقاله: 

سينتيک توليد و خروج قندهاي احياء کننده و تغيير رنگ خلال سيب زميني طي آنزيم بري در آب داغ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
 
چکیده: 
به منظور بررسي تاثير دما و زمان فرايند آنزيم بري بر توليد و خروج همزمان قندهاي احياء کننده و سينتيک تغييرات رنگ طي آنزيم بري، خلال هاي سيب زميني پس از بسته بندي در عايق پلي اتيلني و يا بدون بسته پلي اتيلني در آب مقطر با دما هاي 50، 60، 70، 80 و 90oC به مدت 120 دقيقه جهت آنزيم بري غوطه ور شدند. نتايج آزمايش ها نشان داد که افزايش دماي آنزيم بري، ديفوزيون قندهاي احياء کننده را سرعت بخشيده ولي توليد اين قندها با افزايش دما کاهش مي يابد و در دماهاي 80 و 90oC متوقف مي شود. افزايش دما و زمان آنزيم بري همچنين سبب کاهش معني دار (P<0.01) شاخص هاي رنگ خلال گرديد. نتايج بررسي مدل هاي سينتيکي نشان داد که مدل درجه اول با اثر محدود کنندگي محصول بيشترين انطباق را با داده هاي آزمايشگاهي توليد قندهاي احياء و شاخص قرمزي سبزي داراست. درحالي که خروج قندهاي احياء کننده و تغيير شاخص هاي تيرگي- روشني و زردي- آبي طي آنزيم بري از سينتيک درجه اول تبعيت مي نمايند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بیکی، ح.، و همدمی، ن. (1395). سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان, 47(1), 119-125. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300522



Vancouver : کپی

بیکی حامد، همدمی ناصر. سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان. 1395 [cited 2021December09];47(1):119-125. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300522



IEEE : کپی

بیکی، ح.، همدمی، ن.، 1395. سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان, [online] 47(1), pp.119-125. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300522.



 

 
بازدید یکساله 67 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی