برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1395 , دوره  47 , شماره  1 ; از صفحه 1 تا صفحه 9 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير موسيلاژ دانه ريحان بر ويژگي هاي فيزيکي، حسي و بياتي کيک اسفنجي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
 
چکیده: 

به تاخير انداختن بياتي يکي از مسائل مهم صنايع پخت بوده و از جنبه تغذيه اي و اقتصادي حائز اهميت است. يکي از راه هاي به تعويق انداختن بياتي، استفاده از هيدروکلوئيدها به ويژه موسيلاژ گياهان و دانه هاي بومي است که از نظر داشتن خواص دارويي، تغذيه اي و ارزان قيمت بودن حائز اهميت هستند. از اين رو در اين مطالعه به تاثير درصدهاي مختلف (0، 0.25، 0.5، 0.75 و 1 درصد) موسيلاژ دانه ريحان بر وزن مخصوص خمير و نيز خواص فيزيکي (حجم، دانسيته ظاهري، تقارن، رطوبت)، سفتي بافت، ويژگي هاي حسي و بياتي نمونه هاي کيک پرداخته شد. نتايج نشان داد که بالاترين وزن مخصوص مربوط به نمونه حاوي 1 درصد موسيلاژ بود. نمونه حاوي 0.25 و 0.5درصد موسيلاژ با نمونه کنترل از نظر حجم، دانسيته ظاهري و تقارن اختلاف معني داري نداشتند. اين در حالي بود که در روزهاي 1، 7 و 14 بيشترين درصد رطوبت مربوط به نمونه هايي با 0.25 و 0.5 درصد موسيلاژ و نرمترين بافت مربوط به محصول داراي 0.25 موسيلاژ بود. نمونه 0.5 درصد موسيلاژ به طور معني داري (P<0.05) مقبوليت حسي بالاتري نسبت به نمونه کنترل داشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

پیغمبردوست، س.، و همایونی راد، ع.، و بیک زاده، س.، و اصغری جعفرآبادی، م.، و بیک زاده، م. (1395). تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی, حسی و بیاتی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 47(1), 1-9. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300510



Vancouver : کپی

پیغمبردوست سیدهادی، همایونی راد عزیز، بیک زاده سمیرا، اصغری جعفرآبادی محمد، بیک زاده مهدی. تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی, حسی و بیاتی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1395 [cited 2021July27];47(1):1-9. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300510



IEEE : کپی

پیغمبردوست، س.، همایونی راد، ع.، بیک زاده، س.، اصغری جعفرآبادی، م.، بیک زاده، م.، 1395. تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی, حسی و بیاتی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 47(1), pp.1-9. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300510.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 131 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی