برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير دما و ميزان ماده جامد محلول بر خصوصيات فيزيکي– حرارتي عصاره مالت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد.
 
چکیده: 

تعيين خواص حرارتي- فيزيکي عصاره مالت جهت تخمين سرعت انتقال حرارت، توليد، حمل ونقل و نگهداري همچنين ارزيابي و مدل سازي فرايند هايي از قبيل خشک کردن و تغليظ ضروري است. در اين پژوهش خواص حرارتي– فيزيکي عصاره مالت شامل گرماي ويژه، ضريب هدايت حرارتي، ضريب انتشار حرارتي و جرم حجمي در سه سطح ماده جامد محلول 60، 70 و 80 درصد و در محدوده دمايي 25 تا 90 درجه سانتي گراد بررسي و تعيين گرديد. نتايج حاصل از تحليل داده ها نشان مي دهد که هم درصد ماده جامد وهم دما بر خواص حرارتي– فيزيکي عصاره مالت تاثير معني داري دارند. با افزايش درصد ماده جامد گرماي ويژه، ضريب هدايت حرارتي و ضريب انتشار حرارتي کاهش يافته ولي جرم حجمي افزايش مي-يابد. همچنين با افزايش دما گرماي ويژه، ضريب هدايت حرارتي و ضريب انتشار حرارتي افزايش يافته ولي دانسيته کاهش مي يابد. از سوي ديگر با تجزيه و تحليل رگرسيون چند گانه، مدل هاي پيش بيني کننده خواص حرارتي– فيزيکي عصاره مالت بر مبناي متغير هاي کاري تعيين گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
بازدید یکساله 82 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی