4 SID.ir | توليد و بررسي خصوصيات فيزيکي ومکانيکي فيلم ايزوله پروتئين سويا -کتيرا

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

توليد و بررسي خصوصيات فيزيکي ومکانيکي فيلم ايزوله پروتئين سويا -کتيرا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنايع غذايي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد، شهرکرد
 
چکیده: 

به دليل آلودگي هاي زيست محيطي ناشي از مواد بسته بندي پلاستيکي و زيست تخريب ناپذير تحقيقات زيادي براي توليد بسته بندي هاي زيست تخريب پذير انجام شده است. فيلم تهيه شده از ايزوله پروتئين سويا (SPI) يک پليمر زيست تخريب پذير است، که داراي ارزش تغذيه اي بسيار بالايي است که اخيرا به عنوان يک ماده بسته بندي زيست سازگار مورد توجه قرار گرفته است. ازسوي ديگر کتيرا (TG) به عنوان يک صمغ گياهي با خصوصيات مکانيکي خوب، مطرح است. در اين تحقيق اثر افزودن کتيرا به عنوان بهبود دهنده خصوصيات کاربردي بيوپليمر در سه سطح 0.1، 0.3، 0.5 (W/W) استفاده شد و تاثير آن بر روي خصوصيات مکانيکي، حلاليت در آب، محتواي رطوبت، جذب آب، نفوذپذيري نسبت به بخار آب و رنگ فيلم ايزوله پروتئين سويا مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان داد که با افزايش کتيرا و کاهش ميزان ايزوله پروتئين سويا مقاومت کششي و ميزان رطوبت فيلم افزايش، ولي ازدياد طول تا نقطه شکست، حلاليت در آب فيلم، ميزان جذب آب و نفوذپذيري نسبت به بخار آب فيلم کاهش يافت. در پارامترهاي L، a و انديس سفيدي بيشترين مقدار مربوط به نمونه کتيرا: ايزوله پروتئين سويا (0.5: 4.5) و در پارامترb، تغيير رنگ وانديس زردي بيشترين مقدار مربوط به نمونه کتيرا: ايزوله پروتئين سويا (0.1: 4.9) بود.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 119
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی