APA :
کپیقنبرزاده، ب.، و بشیری، ص.، و همیشه کار، ح.، و دهقان نیا، ج. (1395). بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(5 (پیاپی 41)), 609-619. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300331
Vancouver :
کپی قنبرزاده بابک، بشیری صحرا، همیشه کار حامد، دهقان نیا جلال. بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May27];12(5 (پیاپی 41)):609-619. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300331
IEEE :
کپی قنبرزاده، ب.، بشیری، ص.، همیشه کار، ح.، دهقان نیا، ج.، 1395. بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(5 (پیاپی 41)), pp.609-619. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300331.