APA :
کپیدماوندی کمالی، ن.، و شویکلو، ا.، و معتمدزادگان، ع. (1395). مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(4 (پیاپی 40)), 463-476. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300263
Vancouver :
کپی دماوندی کمالی نرجس، شویکلو امیررضا، معتمدزادگان علی. مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May28];12(4 (پیاپی 40)):463-476. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300263
IEEE :
کپی دماوندی کمالی، ن.، شویکلو، ا.، معتمدزادگان، ع.، 1395. مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(4 (پیاپی 40)), pp.463-476. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300263.