برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

خصوصيات فيزيکوشيميايي و عملکردي کانژوگه هاي پروتئين هاي سوياي رسوب يافته با اسيد و مالتودکسترين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 
کانژوگه هاي پروتئين هاي سوياي رسوب يافته با اسيد و مالتودکسترين تحت شرايط کنترل شده واکنش مايلارد آماده شدند. (دماي 60 درجه سانتي گراد، 8:pH، رطوبت نسبي 79% و زمان هاي 1، 3، 5 و 7 روز). تشکيل کانژوگه هاي پروتئين- پلي ساکاريد با الکتروفورز SDS-PAGE تائيد شد و کروماتوگرافي ژل فيلتراسيون نشان داد واکنش مايلارد بين پروتئين هاي سويا و مالتودکسترين رخ داده است. مطابق نتايج آناليز گرماسنجي افتراقي (DSC)، پايداري حرارتي پروتئين هاي سويا بطور چشمگيري توسط کانژوگه شدن با مالتودکسترين افزايش يافت و بيشترين دماي دناتوراسيون بعد از 7 روز گرمخانه گذاري مشاهده شد. در مقايسه با نمونه شاهد، خصوصيات حلاليت، کف کنندگي و امولسيفايري بطور قابل توجه اي با افزايش زمان گرمخانه گذاري بهبود يافت. نتايج نشان داد که خصوصيات فيزيکوشيميايي و عملکردي پروتئين هاي سويا از طريق کانژوگه شدن با مالتودکسترين تغيير و بهبود مي يابد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بوستانی، س.، و امین لاری، م.، و موسوی نسب، م.، و نیاکوثری، م.، و مصباحی، غ. (1395). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(4 (پیاپی 40)), 453-462. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300260



Vancouver : کپی

بوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021December09];12(4 (پیاپی 40)):453-462. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300260



IEEE : کپی

بوستانی، س.، امین لاری، م.، موسوی نسب، م.، نیاکوثری، م.، مصباحی، غ.، 1395. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(4 (پیاپی 40)), pp.453-462. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300260.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 101 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی