برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

خصوصيات فيزيکوشيميايي و عملکردي کانژوگه هاي پروتئين هاي سوياي رسوب يافته با اسيد و مالتودکسترين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

کانژوگه هاي پروتئين هاي سوياي رسوب يافته با اسيد و مالتودکسترين تحت شرايط کنترل شده واکنش مايلارد آماده شدند. (دماي 60 درجه سانتي گراد، 8:pH، رطوبت نسبي 79% و زمان هاي 1، 3، 5 و 7 روز). تشکيل کانژوگه هاي پروتئين- پلي ساکاريد با الکتروفورز SDS-PAGE تائيد شد و کروماتوگرافي ژل فيلتراسيون نشان داد واکنش مايلارد بين پروتئين هاي سويا و مالتودکسترين رخ داده است. مطابق نتايج آناليز گرماسنجي افتراقي (DSC)، پايداري حرارتي پروتئين هاي سويا بطور چشمگيري توسط کانژوگه شدن با مالتودکسترين افزايش يافت و بيشترين دماي دناتوراسيون بعد از 7 روز گرمخانه گذاري مشاهده شد. در مقايسه با نمونه شاهد، خصوصيات حلاليت، کف کنندگي و امولسيفايري بطور قابل توجه اي با افزايش زمان گرمخانه گذاري بهبود يافت. نتايج نشان داد که خصوصيات فيزيکوشيميايي و عملکردي پروتئين هاي سويا از طريق کانژوگه شدن با مالتودکسترين تغيير و بهبود مي يابد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 90
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی