APA :
کپیصالح، آ.، و رضازادباری، م.، و علیزاده خالدآباد، م.، و صباحی محمدی، ن. (1395). مطالعه تاثیر صمغ عربی, پروتئین های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(4 (پیاپی 40)), 428-437. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300255
Vancouver :
کپی صالح آیدا، رضازادباری محمود، علیزاده خالدآباد محمد، صباحی محمدی نجمه. مطالعه تاثیر صمغ عربی, پروتئین های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May26];12(4 (پیاپی 40)):428-437. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300255
IEEE :
کپی صالح، آ.، رضازادباری، م.، علیزاده خالدآباد، م.، صباحی محمدی، ن.، 1395. مطالعه تاثیر صمغ عربی, پروتئین های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(4 (پیاپی 40)), pp.428-437. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300255.