برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي رئولوژيکي و حسي موس شکلاتي حاوي سديم کازئينات و ژلاتين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

در اين پژوهش اثر مقادير مختلف ژلاتين (1، 2 و 3 گرم) و سديم کازئينات (1، 2 و 3 گرم) بر ويژگي هاي حسي و رئولوژيکي نمونه هاي موس شکلات بررسي شد. همچنين از روش تجزيه به مولفه هاي اصلي جهت تعيين روابط پارامترهاي حسي و بدست آوردن مولفه هاي اصلي استفاده گرديد. مشاهدات نشان داد نمونه موس شکلات حاوي دو گرم ژلاتين و سه گرم سديم کازئينات بهترين ويژگي هاي حسي را داشت. نتايج حاصل از برازش داده نشان داد که مدل پاورلا با داشتن R2 بالا (R2>0.99) و RMSE پايين بهترين مدل جهت توصيف رفتار جريان مي باشد. ضريب قوام در نمونه اي از موس شکلات که سه گرم ژلاتين و سه گرم سديم کازئينات را دارا بود، بيشتر بود. دانسيته نيز با افزايش مقدار پروتئين و کاهش مقدار ژلاتين، کاهش يافت. همچنين با استفاده از روش تجزيه به مولفه هاي اصلي مشخص شد پذيرش کلي نمونه ها همبستگي بالايي با نرمي، پوشش دهاني و ژله اي بودن داشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میرعرب رضی، س.، و محبی، م.، و حدادخداپرست، م.، و کوچکی، آ. (1395). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(2 (پیاپی 38)), 330-339. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300211



Vancouver : کپی

میرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July26];12(2 (پیاپی 38)):330-339. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300211



IEEE : کپی

میرعرب رضی، س.، محبی، م.، حدادخداپرست، م.، کوچکی، آ.، 1395. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(2 (پیاپی 38)), pp.330-339. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300211.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 103 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی