نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مقايسه خواص ضداکسايشي زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال هاي آبي و الکلي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چكيده به متن كامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شریفی، ف.، و پوراکبر، ل. (1395). مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال های آبی و الکلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(2 (پیاپی 38)), 296-307. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300205



Vancouver : کپی

شریفی فریده، پوراکبر لطیفه. مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال های آبی و الکلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May21];12(2 (پیاپی 38)):296-307. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300205



IEEE : کپی

شریفی، ف.، پوراکبر، ل.، 1395. مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال های آبی و الکلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(2 (پیاپی 38)), pp.296-307. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300205.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 86 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی