4 SID.ir | تاثير زمان تيمار آنزيمي ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين آب پنير

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير زمان تيمار آنزيمي ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين آب پنير

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم دامي و صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
چکیده: 

در اين مطالعه، تاثير زمان تيمار آنزيمي ترانس گلوتاميناز ميکروبي (MTGase) بر خصوصيات فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين آب پنير بررسي شد. نتايج نشان داد که خصوصيات فيلم تيمارشده با آنزيم، متاثر از زمان تيمار آنزيمي محلول تشکيل دهنده فيلم است. تيمار با زمان کم (1 ساعت) به طور معني داري باعث افزايش مقاومت به کشش (TS) و کاهش درصد افزايش طول تا نقطه شکست (EB) در فيلم در مقايسه با نمونه شاهد شد. در فيلم هاي تيمارشده، ميزان TS بتدريج با افزايش زمان از 1 به 3 ساعت، کاهش و ميزان EB بتدريج افزايش يافت. نفوذپذيري به بخار آب فيلم شاهد در مقايسه با فيلم تيمار شده با آنزيم به مدت 1 ساعت از 3.6x10-10 gm-1s-1pa-1 به2.31x10-10gm-1s-1pa-1  و حلاليت در آب آن از 37.07 به 19.97 درصد کاهش يافت، اما همزمان با افزايش زمان، حلاليت در آب و نفوذپذيري به بخار آب افزايش يافت.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 140
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی