مشخصات مقاله عنوان نشریه: مهندسي بيوسيستم ايران (علوم كشاورزي ايران) اطلاعات شماره: پاييز 1395 , دوره 47 , شماره 3 ; از صفحه 519 تا صفحه 527 . عنوان مقاله: تاثير زمان تيمار آنزيمي ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين آب پنير نویسندگان: کوراوند فرزانه, جوينده حسين*, برزگر حسن, حجتي محمد آدرس: * دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان چکیده: در اين مطالعه، تاثير زمان تيمار آنزيمي ترانس گلوتاميناز ميکروبي (MTGase) بر خصوصيات فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين آب پنير بررسي شد. نتايج نشان داد که خصوصيات فيلم تيمارشده با آنزيم، متاثر از زمان تيمار آنزيمي محلول تشکيل دهنده فيلم است. تيمار با زمان کم (1 ساعت) به طور معني داري باعث افزايش مقاومت به کشش (TS) و کاهش درصد افزايش طول تا نقطه شکست (EB) در فيلم در مقايسه با نمونه شاهد شد. در فيلم هاي تيمارشده، ميزان TS بتدريج با افزايش زمان از 1 به 3 ساعت، کاهش و ميزان EB بتدريج افزايش يافت. نفوذپذيري به بخار آب فيلم شاهد در مقايسه با فيلم تيمار شده با آنزيم به مدت 1 ساعت از 3.6x10-10 gm-1s-1pa-1 به2.31x10-10gm-1s-1pa-1 و حلاليت در آب آن از 37.07 به 19.97 درصد کاهش يافت، اما همزمان با افزايش زمان، حلاليت در آب و نفوذپذيري به بخار آب افزايش يافت. کلید واژه: فيلم خوراکي(Q2)خواص مکانيکي(Q2)آنزيم ترانس گلوتاميناز(Q1)ايزوله پروتئين آب پنير(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: ریزساختارتغییر شکل پلاستیک شدیدخواص فیزیکیخواص حرارتیپلی یورتانپلی پروپیلنچندسازهنانورس ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي عملکرد ضدميکروبي و فيزيکي فيلم خوراکي بر پايه ايزوله پروتئين نخود حاوي اسانس آويشن به روش سطح پاسختوليد و بررسي ويژگي هاي فيلم هاي ترکيبي بر پايه موسيلاژ دانه به و ايزوله پروتئين آب پنيرمطالعه ويژگي هاي فيلم خوراکي ايزوله پروتئين نخود با روش سطح پاسخزبان فيلمبررسي خواص ضد ميکروبي، فيزيکي و مکانيکي فيلم هاي خوراکي توليد شده از کيتوزان محتوي اسانس هاي آويشن و ميخک مقالات همایشی مرتبط: ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنیبررسی فرآیند جهانی سازی فرهنگی با تاکید بر نقش فیلم هامقایسه تحلیلی زمان روایی در فیلم و داستانبررسی خواص فیلم حاوی عصاره چای سبز و تاثیر آن در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ایبررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی ماست چکیده ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 44 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی