مشخصات مقاله عنوان نشریه: مهندسي بيوسيستم ايران (علوم كشاورزي ايران) اطلاعات شماره: پاييز 1395 , دوره 47 , شماره 3 ; از صفحه 441 تا صفحه 449 . عنوان مقاله: اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاري و حرارتي فيلم هاي نانوبيوپليمري بر پايه کفيران نویسندگان: خداييان فرامرز*, اسمي سهيلا, حسيني سيدسعيد آدرس: * گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه تهران چکیده: کفيران يک اگزوپلي ساکاريد توليد شده توسط ميکروارگانيسم هاي دانک کفير بوده که داراي خواص سلامت بخشي مختلفي است. در اين پژوهش، خصوصيات فيزيکومکانيکي و حرارتي فيلم هاي نانوکامپوزيتي توليد شده از کفيران- مونت موريلونيت (10، 3 و 5 درصد وزني/ وزني مونت موريلونيت) مورد مطالعه قرار گرفت. نتايج نشان داد افزايش نانورس سبب افزايش ضخامت و مقاومت کششي فيلم ها مي شود اما تاثير آن بر کشش در نقطه شکست، دماي انتقال شيشه اي و دماي ذوب در غلظت هاي مختلف متفاوت است به طوري که تا غلظت 3 درصد سبب افزايش فاکتور هاي مذکور و در غلظت هاي بالاتر (5 درصد) کاهش آنها را به دنبال دارد. تجزيه و تحليل الگوي پراش اشعه ايکس نشان داد که يک ساختار متورق در اثر اضافه کردن مونت موريلونيت به ماتريکس کفيران ايجاد مي شود. تصاوير ميکروسکوپ الکتروني و نتايج توپوگرافي سطحي به ترتيب نشان دهنده توزيع مناسب نانوذرات مونت موريلونيت در ساختار فيلم هاي بيو نانوکامپوزيتي و افزايش قابل توجه پارامترهاي زبري در اثر افزودن نانورس به ماتريکس کفيران مي باشند. کلید واژه: فيلم نانوکامپوزيت(Q1)کفيران(Q1)پراش پرتو ايکس(Q1)توپوگرافي سطحي(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: نانوساختارپراش اشعه ایکسدی اکسید تیتانیمپلاریزاسیون ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: اثر نانورس روي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و ممانعت کنندگي فيلم هاي بيوپليمر کفيرانبررسي تاثير کفيران بر کيفيت و ماندگاري نان حجيمبهينه سازي شرايط محيطي توليد بيوپليمر کفيران توسط Lactobacillus kefiranofaciens با استفاده از روش سطح پاسخخواص مکانيکي، ممانعتي و حرارتي فيلم هاي نانوکامپوزيت زئين حاوي مونت موريلونيتاستخراج کفيران و اثر آن بر ويژگي هاي فارينوگرافي خمير گندم و کيفيت نان حجيم فرانسوي مقالات همایشی مرتبط: ارزیابی میزان کفیران تولیدی در نوشیدنی شیرفندق تخمیرشده با دانک کفیرتبدیل هیدروترمال مونت موریلونیت به فیلیپسیت در شرایط قلیایی پتاسیک (پترولوژی)نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیرانتشکیل زئولیت سدیم دار در اثر تغییر فاز گرمابی از مونت موریلونیت (پترولوژی)سنتز هیدروژل نانوکامپوزیتی ثعلب-گرافت-آکریلیک اسید/مونت موریلونیت و بررسی رفتار جذب آب آن ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 57 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی