4 SID.ir | اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاري و حرارتي فيلم هاي نانوبيوپليمري بر پايه کفيران

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاري و حرارتي فيلم هاي نانوبيوپليمري بر پايه کفيران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

کفيران يک اگزوپلي ساکاريد توليد شده توسط ميکروارگانيسم هاي دانک کفير بوده که داراي خواص سلامت بخشي مختلفي است. در اين پژوهش، خصوصيات فيزيکومکانيکي و حرارتي فيلم هاي نانوکامپوزيتي توليد شده از کفيران- مونت موريلونيت (10، 3 و 5 درصد وزني/ وزني مونت موريلونيت) مورد مطالعه قرار گرفت. نتايج نشان داد افزايش نانورس سبب افزايش ضخامت و مقاومت کششي فيلم ها مي شود اما تاثير آن بر کشش در نقطه شکست، دماي انتقال شيشه اي و دماي ذوب در غلظت هاي مختلف متفاوت است به طوري که تا غلظت 3 درصد سبب افزايش فاکتور هاي مذکور و در غلظت هاي بالاتر (5 درصد) کاهش آنها را به دنبال دارد. تجزيه و تحليل الگوي پراش اشعه ايکس نشان داد که يک ساختار متورق در اثر اضافه کردن مونت موريلونيت به ماتريکس کفيران ايجاد مي شود. تصاوير ميکروسکوپ الکتروني و نتايج توپوگرافي سطحي به ترتيب نشان دهنده توزيع مناسب نانوذرات مونت موريلونيت در ساختار فيلم هاي بيو نانوکامپوزيتي و افزايش قابل توجه پارامترهاي زبري در اثر افزودن نانورس به ماتريکس کفيران مي باشند.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 61
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی