برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1395 , دوره  47 , شماره  4 ; از صفحه 633 تا صفحه 642 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير پوشش خوراکي فعال و بسته بندي تحت خلاء بر ويژگي هاي شيميايي، ميکروبي و حسي دانه هاي انار آماده مصرف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

هدف از اين پژوهش، بررسي تاثير پوشش خوراکي فعال برپايه کربوکسي متيل سلولز (CMC) حاوي عصاره پوست انار (در دو غلظت %2.5 و %5 وزني (CMC و اسانس گل سرخ (در دو غلظت % 0.125و %0.25 وزني (CMC و بسته بندي تحت خلاء (VP) و همچنين اثر ترکيبي آنها بر روي خواص شيميايي، کيفيت ميکروبي و ارزيابي حسي دانه هاي انار آماده مصرف در طول 15 روز نگهداري در دماي 5oC بود. نتايج نشان داد که افت وزن با افزايش زمان نگهداري افزايش مي يابد. همچنين همه تيمارها قادر به کاهش ميزان افت وزن بودند. نمونه پوشش داده شده با ترکيب عصاره پوست انار و اسانس گل سرخ، همزمان با VP کمترين افت وزن را در روز 15 نشان داد. مواد جامد محلول کل با استفاده از پوشش فعال و VP افزايش يافت. pH انار تحت تاثير پوشش فعال و VP قرار نگرفت اما اسيديته مخصوصا با استفاده از بسته بندي فعال اندکي افزايش يافت. باکتري هاي مزوفيل هوازي قادر به رشد در محصول نبودند اما شمارش کپک و مخمر در طول زمان افزايش يافت. VP در کنترل رشد کپک و مخمر موثرتر از پوشش فعال بود. ميزان پذيرش کلي محصول با استفاده از پوشش فعال و VP افزايش يافت اما تاثير پوشش خوراکي روي خواص حسي بيشتر از VP بود. به طور کلي، نمونه پوشش داده شده با CMC حاوي %0.25 اسانس گل سرخ و بسته بندي شده تحت خلاء، بهترين خصوصيات شيميايي، ميکروبي و حسي را در طول نگهداري نشان داد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ربانی، م.، و پیروزی فرد، م.، و الماسی، ه. (1395). بررسی تاثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی دانه های انار آماده مصرف. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 47(4), 633-642. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300105



Vancouver : کپی

ربانی مینا، پیروزی فرد میرخلیل، الماسی هادی. بررسی تاثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی دانه های انار آماده مصرف. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1395 [cited 2021July26];47(4):633-642. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300105



IEEE : کپی

ربانی، م.، پیروزی فرد، م.، الماسی، ه.، 1395. بررسی تاثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی دانه های انار آماده مصرف. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 47(4), pp.633-642. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300105.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 140 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی