برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1395 , دوره  47 , شماره  2 ; از صفحه 375 تا صفحه 381 .
 
عنوان مقاله: 

طراحي، ساخت و ارزيابي دستگاه اندازه بندي فندق

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فنی کشاورزی، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
 
چکیده: 

با توجه به اهميت اندازه بندي محصول در عرضه به بازار و ساير عمليات فرآوري، در اين تحقيق دستگاه اندازه بندي فندق طراحي، ساخت و مورد ارزيابي قرار گرفت. اصول کار دستگاه اندازه بندي ساخته شده براي فندق مشابه واحدهاي اندازه بندي تسمه اي واگرا است. واحد اندازه بندي دستگاه داراي ساختاري مشابه نقاله تسمه افقي است، که در آن به جاي تسمه نقاله، طنابي پيوسته و بي انتها به صورت واگرا پيرامون غلتک هاي محرک و متحرک پيچيده شده است. فاصله بين طناب ها در قسمت ورودي واحد اندازه بندي (غلتک متحرک) کوچک و در انتهاي ديگر (غلتک محرک و واحد محرکه) بزرگ تر است. فندق ها به صورت پيوسته توسط واحد تغذيه دستگاه که شامل مخزن و يک دستگاه نقاله پره اي شيب دار است، بر روي واحد اندازه بندي تخليه مي گردد. در طول واحد اندازه بندي، فندق بر اساس اندازه بر روي سيني تخليه با بخش هاي با خروجي هاي مختلف تخليه مي گردد. در اين طرح فندق بر اساس کوچک ترين بعد در سه اندازه ريز (کوچک تر از(14mm ، متوسط (بزرگ تر از 14 و کوچک تر از (16mm و درشت (بزرگ تر از (16mm اندازه بندي مي شود. نتايج ارزيابي دستگاه نشان داد که سرعت خطي و طبقه اندازه بر راندمان دستگاه اثر معني دار دارد. مناسب ترين سرعت خطي براي طناب 0.8m/s تعيين گرديد. راندمان اندازه بندي دستگاه براي فندق هاي با اندازه متوسط بالاترين مقدار و در حدود 92% بود. به طور کلي راندمان اندازه بندي دستگاه 84% برآورد گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 86
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی