برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1396 , دوره  6 , شماره  19 ; از صفحه 207 تا صفحه 218 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير اسيد ساليسيليک بر برخي ويژگي هاي فيزيولوژيک و بيوشيميايي انگور رقم قزل اوزوم در شرايط شور و غير شور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه پیام نور (مرکز تبریز)، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عابدینی، م.، و حبیبی، ق. (1396). تاثیر اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور رقم قزل اوزوم در شرایط شور و غیر شور. فرآیند و کارکرد گیاهی, 6(19), 207-218. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300064



Vancouver : کپی

عابدینی معصومه، حبیبی قادر. تاثیر اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور رقم قزل اوزوم در شرایط شور و غیر شور. فرآیند و کارکرد گیاهی. 1396 [cited 2021August04];6(19):207-218. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300064



IEEE : کپی

عابدینی، م.، حبیبی، ق.، 1396. تاثیر اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور رقم قزل اوزوم در شرایط شور و غیر شور. فرآیند و کارکرد گیاهی, [online] 6(19), pp.207-218. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300064.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 43 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی