APA :
کپیحیدرنژاد، س.، و رنجبرفردوئی، ا.، و ولی، ع. (1394). بررسی تغییرات محتوی رنگدانه های فتوسنتزی, پارامترهای فلورسنس کلروفیلی و عناصر غذایی در گیاه اشنان (.Seidlitzia rosmarinus L) تحت تنش شوری. فرآیند و کارکرد گیاهی, 4(13), 37-45. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299877
Vancouver :
کپی حیدرنژاد سمیه، رنجبرفردوئی ابوالفضل، ولی عباسعلی. بررسی تغییرات محتوی رنگدانه های فتوسنتزی, پارامترهای فلورسنس کلروفیلی و عناصر غذایی در گیاه اشنان (.Seidlitzia rosmarinus L) تحت تنش شوری. فرآیند و کارکرد گیاهی. 1394 [cited 2022May21];4(13):37-45. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299877
IEEE :
کپی حیدرنژاد، س.، رنجبرفردوئی، ا.، ولی، ع.، 1394. بررسی تغییرات محتوی رنگدانه های فتوسنتزی, پارامترهای فلورسنس کلروفیلی و عناصر غذایی در گیاه اشنان (.Seidlitzia rosmarinus L) تحت تنش شوری. فرآیند و کارکرد گیاهی, [online] 4(13), pp.37-45. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299877.