APA :
کپیفدوی، ا.، و صمدلویی، ح. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 6(2), 141-156. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299529
Vancouver :
کپی فدوی ابوالفضل، صمدلویی حمیدرضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1396 [cited 2022May21];6(2):141-156. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299529
IEEE :
کپی فدوی، ا.، صمدلویی، ح.، 1396. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 6(2), pp.141-156. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299529.