برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1396 , دوره  3 , شماره  1 ; از صفحه 16 تا صفحه 29 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير درصد چربي و ترکيب پري بيوتيک بر ميزان پروتئوليز، ACE-inhibitory و خاصيت آنتي اکسيداني ماست پروبيوتيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حبیبی نجفی، م.، و توکلی، م.، و فاطمی زاده، س. (1396). بررسی تاثیر درصد چربی و ترکیب پری بیوتیک بر میزان پروتئولیز, ACE-inhibitory و خاصیت آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 3(1), 16-29. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299505



Vancouver : کپی

حبیبی نجفی محمدباقر، توکلی مریم، فاطمی زاده سعیده سادات. بررسی تاثیر درصد چربی و ترکیب پری بیوتیک بر میزان پروتئولیز, ACE-inhibitory و خاصیت آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1396 [cited 2022January23];3(1):16-29. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299505



IEEE : کپی

حبیبی نجفی، م.، توکلی، م.، فاطمی زاده، س.، 1396. بررسی تاثیر درصد چربی و ترکیب پری بیوتیک بر میزان پروتئولیز, ACE-inhibitory و خاصیت آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 3(1), pp.16-29. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299505.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 53 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی