برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1396 , دوره  3 , شماره  1 ; از صفحه 1 تا صفحه 15 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر باکتري هاي پروبيوتيک بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و حسي ماست قالبي کم چرب حاوي صمغ زانتان طي دوره نگهداري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ناطقی، ل. (1396). بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 3(1), 1-15. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299503



Vancouver : کپی

ناطقی لیلا. بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1396 [cited 2021August04];3(1):1-15. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299503



IEEE : کپی

ناطقی، ل.، 1396. بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 3(1), pp.1-15. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299503.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 94 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی