APA :
کپیدینی، ع.، و ابراهیم زاده موسوی، س.، و صداقت، ن.، و رضوی، س.، و امینی، ا. (1395). بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 2(3), 32-49. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299230
Vancouver :
کپی دینی علی، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، صداقت ناصر، رضوی سیدهادی، امینی احسان. بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1395 [cited 2022May21];2(3):32-49. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299230
IEEE :
کپی دینی، ع.، ابراهیم زاده موسوی، س.، صداقت، ن.، رضوی، س.، امینی، ا.، 1395. بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 2(3), pp.32-49. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299230.