APA :
کپیجلالوند، ر.، و شهیدی، ف.، و مرتضوی، س.، و سعیدی، م.، و طباطبایی یزدی، ف.، و میلانی، ا. (1395). بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی (شوری) بر تنوع باکتری های اسید لاکتیک فرآورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 2(3), 1-18. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299217
Vancouver :
کپی جلالوند رهام، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، سعیدی منصور، طباطبایی یزدی فریده، میلانی الناز. بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی (شوری) بر تنوع باکتری های اسید لاکتیک فرآورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1395 [cited 2022May21];2(3):1-18. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299217
IEEE :
کپی جلالوند، ر.، شهیدی، ف.، مرتضوی، س.، سعیدی، م.، طباطبایی یزدی، ف.، میلانی، ا.، 1395. بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی (شوری) بر تنوع باکتری های اسید لاکتیک فرآورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 2(3), pp.1-18. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299217.