برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1396 , دوره  48 , شماره  1 ; از صفحه 93 تا صفحه 99 .
 
عنوان مقاله: 

توسعه يک سامانه زبان الکترونيک مبتني بر الکترود گلسي کربن به منظور کميت سنجي اسيد اسکوربيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

آب ميوه ها به سبب داشتن ويتامين هاي ضروري از ديدگاه سلامت داراي منافع زيادي براي انسان مي باشند لذا به شدت در معرض تقلب و ناخالصي مي باشند. از طرف ديگر ترکيب هاي پيچيده موجود در مواد غذايي، تعيين محتواي کيفي و کمي آن ها را مشکل ساخته است. استفاده از روش هاي شيميايي براي اندازه گيري و تشخيص ترکيبات پيچيده اغلب وقت گير و هزينه بر مي باشند. در حال حاضر فناوري زبان الکترونيک، چشم انداز اميدوار کننده اي را در در خصوص کنترل کيفي و تشخيص اصالت محصول نشان داده است لذا کاربرد گسترده اي در صنايع غذايي پيدا کرده است. در اين پژوهش، يک سامانه زبان الکترونيک مبتني بر الکترود کاري گلسي کربن و تکنيک ولتامتري چرخه اي براي کميت سنجي اسيد اسکوربيک به کار گرفته شده است. نتايج نشان داد همبستگي خطي مطلوبي (y=0.0622x-1.1547, R2=0.998) ميان تغييرات غلظت اسيد اسکوربيک و جريان پيک کاتدي آن وجود دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
بازدید یکساله 60 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی