برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1396 , دوره  48 , شماره  1 ; از صفحه 9 تا صفحه 18 .
 
عنوان مقاله: 

مدل سازي پارامترهاي کيفي توت سفيد در فرآيند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبي مصنوعي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه شهرکرد
 
چکیده: 

توت سفيد يکي از ميوه هاي سرشار از قند مفيد بوده و از راه هاي نگه داري اين محصول خشک کردن مي باشد. امروزه شبکه هاي عصبي مصنوعي در مدل سازي خشک کردن در حال رشد و توسعه است. پژوهش حاضر با هدف مدل سازي کيفيت خشک شدن توت سفيد توسط شبکه عصبي انجام گرديد. آزمايش هاي خشک کردن توسط خشک کن جريان هواي داغ در دو رطوبت اوليه (1±85% و 1±80%) و در سه دماي 50، 60 و 70 درجه سلسيوس و سه جريان هواي 1.5، 2 و 2.5 متر بر ثانيه در رطوبت هواي ثابت خشک گرديد. به منظور مدل سازي از شبکه عصبي چند لايه (MLP) با توابع آستانه مختلف و تعداد نورون مختلف و الگوريتم آموزش (trainlm) براي آموزش شبکه ها استفاده گرديد. نتايج نشان داد که شبکه عصبي با ساختار (3-8-3) با توابع آستانه لگاريتمي و تانژانت سيگموئيد با ضريب تعيين (0.9998) و مقدار ميانگين مربعات خطا (0.00002) در مقايسه با ساير ساختارهاي شبکه، نتايج بهتري را ارائه مي کند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اصغری، م.، و ابراهیمی، ر.، و حسین زاده، ب.، و قنبریان، د. (1396). مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 48(1), 9-18. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299162



Vancouver : کپی

اصغری محمدرضا، ابراهیمی رحیم، حسین زاده بهرام، قنبریان داوود. مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1396 [cited 2021August04];48(1):9-18. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299162



IEEE : کپی

اصغری، م.، ابراهیمی، ر.، حسین زاده، ب.، قنبریان، د.، 1396. مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 48(1), pp.9-18. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299162.



 

 
بازدید یکساله 106 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی