مشخصات مقاله عنوان نشریه: ميكروبيولوژي كاربردي در صنايع غذايي اطلاعات شماره: تابستان 1395 , دوره 2 , شماره 2 ; از صفحه 40 تا صفحه 51 . عنوان مقاله: بررسي ويژگي هاي شيميايي و ارگانولپتيک مارمالاد پالپ ليموترش تخميري پروبيوتيک نویسندگان: شيرپور مريم, هاشمي روان مهناز*, پوراحمد رضوان آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران چکیده: امروزه مصرف کنندگان تمايل دارند مصرف غذا علاوه بر تامين انرژي و تامين مواد ضروري رشد بدن، سبب ارتقا سلامتي انسان و کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي مختلف گردد. درنتيجه بازار توليد و مصرف مواد غذايي به سوي غذاهاي فراسودمند رهنمون شده است. محصول مارمالاد پالپ ليمو در اين تحقيق مورد مطالعه قرار گرفته است. مارمالاد پالپ ليمو با استفاده از ژلاتين، پودر آب پنير و شير خشک سبب افزودن پروتئين و تقويت رشد پروبيوتيک هاي و زنده ماني آن ها گرديد. در اين پژوهش براي توليد مارمالاد پالپ ليمو تخميري پروبيوتيک باکتري لاکتوباسيلوس کازيي با تراکم باکتري (1010 cfu/ml، 109، 108، 107،106 ) تلقيح شد و فرآيند تخمير به مدت 48 h در دماي 37°C انجام گرديد و طي مدت 28 روز نگه داري در دماي 4°C مورد ارزيابي قرار گرفت. فاکتورهاي pH، اسيديته، قندهاي احياکننده و خواص حسي مورد بررسي قرار گرفت. تجزيه و تحليل داده ها با استفاده از آزمون چند دامنه اي دانکن در قالب طرح کاملا تصادفي و شامل 5 تيمار به همراه شاهد، با 3 تکرار انجام گرديد. پس از تخمير ميزان pHکاهش، مقدار اسيديته افزايش، مقدار قندهاي احياکننده و بريکس کاهش يافت. نتايج اين تحقيق نشان داد که مارمالاد تخميري پالپ ليمو پروبيوتيک محيط مناسبي براي رشد باکتري هاي اسيد لاکتيک و توليد مارمالاد فراسودمند مي باشد. کلید واژه: پالپ ليمو(Q1)مارمالاد پروبيوتيک(Q1)لاکتوباسيلوس کازيي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: ارزيابي زنده ماني لاکتوباسيلوس کازئي در مارمالاد پالپ ليمو تخميريبررسي تاثير سطوح مختلف پکتين بر پروفايل بافت، رنگ و ارزيابي حسي مارمالاد پوست هندوانهتلخي زدايي از ضايعات فرآوري ليموترش براي تهيه مارمالاد و نوشيدنيتوليد سوسيس تخميري پروبيوتيک بعنوان غذايي فراسودمند با استفاده از سويه هاي لاکتوباسيلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسيلوس رامنوسوس GGبررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي مارمالاد پوست سبز پسته مقالات همایشی مرتبط: بررسی مارمالاد پالپ لیمو ترش در دو دمابررسی تاثیر افزودن پکتین در خصوصیات حسی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica)خواص درمانی لیموارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica)تست های حیاتی پالپ ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 114 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی