برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1395 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 28 تا صفحه 39 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي تاثير تخمير خميرترش حاوي لاکتوباسيلوس سيکي و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس بر ميزان اسيد فيتيک نان سنگک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
 
چکیده: 

در اين پژوهش، تاثير استفاده از خميرترش حاوي لاکتوباسيلوس سيکي و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس (به صورت جداگانه و مخلوط با نسبت مساوي) با اعمال محدوده هاي دمايي 28، 32، 36°C و زماني 16، 24، 32 h تخمير، بر ميزان اسيد فيتيک خمير و نان سنگک توليدي به روش جذب سنجي مبتني بر تعيين ميزان آهن مورد ارزيابي قرار گرفت. آناليز آماري نتايج نشان داد که ميزان اسيد فيتيک خمير و نان سنگک توليدشده با هر يک از اين آغازگر ها با افزايش دما و زمان تخمير، به شکل معني داري (p£0.05) کاهش يافت. علاوه بر اين، مخلوط جدايه هاي مذکور نسبت به هر يک از آن ها به طور مستقل، تاثير بيشتري بر کاهش اسيد فيتيک داشت. رابطه رگرسيوني اسيديته قابل تيتر خميرترش با ميزان اسيد فيتيک خمير و نان سنگک فرآوري شده نيز به ترتيب داراي ضرايب همبستگي 0.893 (مدل لجستيک) و 0.889 (مدل خطي) بود و با افزايش اسيديته قابل تيتر خميرترش، محتواي اسيد فيتيک نيز روند نزولي داشت. بر اين اساس، با کنترل شرايط تخمير خميرترش به نحو موثري مي توان ميزان اسيد فيتيک نان سنگک توليدي را در مقايسه با نمونه شاهد کاهش داد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صادقی، ع.، و رئیسی، م.، و ابراهیمی، م.، و عابدفر، ع. (1395). ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 2(2), 28-39. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299121



Vancouver : کپی

صادقی علیرضا، رئیسی مجتبی، ابراهیمی مریم، عابدفر عباس. ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1395 [cited 2021July24];2(2):28-39. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299121



IEEE : کپی

صادقی، ع.، رئیسی، م.، ابراهیمی، م.، عابدفر، ع.، 1395. ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 2(2), pp.28-39. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299121.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 111 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی