APA :
کپیعابدفر، ع.، و ابراهیمی، م.، و صادقی، ع.، و غلامحسین پور، ع. (1395). ارزیابی تاثیر درصد نمک, pH و دمای نگهداری بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگی های کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, 2(4), 1-17. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299081
Vancouver :
کپی عابدفر عباس، ابراهیمی مریم، صادقی علیرضا، غلامحسین پور علی اکبر. ارزیابی تاثیر درصد نمک, pH و دمای نگهداری بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگی های کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 1395 [cited 2022May21];2(4):1-17. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299081
IEEE :
کپی عابدفر، ع.، ابراهیمی، م.، صادقی، ع.، غلامحسین پور، ع.، 1395. ارزیابی تاثیر درصد نمک, pH و دمای نگهداری بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگی های کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, [online] 2(4), pp.1-17. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299081.