APA :
کپیصباغی، ح.، و ضیایی فر، ا.، و کاشانی نژاد، م. (1396). آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن خلال سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(2 (پیاپی 42)), 379-392. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299065
Vancouver :
کپی صباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، کاشانی نژاد مهدی. آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن خلال سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2022May21];13(2 (پیاپی 42)):379-392. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299065
IEEE :
کپی صباغی، ح.، ضیایی فر، ا.، کاشانی نژاد، م.، 1396. آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن خلال سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(2 (پیاپی 42)), pp.379-392. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299065.