APA :
کپیشکیبا، س.، و خمیری، م.، و احمدی، ز.، و امیری عقدایی، س. (1396). تاثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(2 (پیاپی 42)), 307-321. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299053
Vancouver :
کپی شکیبا سمیرا، خمیری مرتضی، احمدی زید، امیری عقدایی سیدسهیل. تاثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2022May26];13(2 (پیاپی 42)):307-321. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299053
IEEE :
کپی شکیبا، س.، خمیری، م.، احمدی، ز.، امیری عقدایی، س.، 1396. تاثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(2 (پیاپی 42)), pp.307-321. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299053.