برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مقايسه تاثير زمان و روش استخراج بر مقدار ترکيبات فنلي و خواص آنتي اکسيداني پوست سبز گردوي مناطق مختلف شمال ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

در اين پژوهش، تاثير سه منطقه شاهرود، بندر گز و هزار جريب از شمال ايران و سه روش استخراج غرقابي، ماکروويو و اولتراسوند در چهار زمان مختلف استخراج بر ميزان ترکيبات فنولي استخراجي و خواص آنتي اکسيداني عصاره پوست سبز گردو با آزمايش فاکتوريل در قالب طرح کاملا تصادفي مورد بررسي قرار گرفت. براي تعيين معني دار بودن تاثير هر يک از فاکتورها به تنهايي و اثر متقابل آن ها، داده ها مورد تجزيه و تحليل آماري قرار گرفت و سپس ميانگين ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح احتمال (P<0.05) مقايسه گرديدند. محتواي فنل کل عصاره ها با استفاده از معرف فولين سيوکالتيو تعيين شد. فعاليت آنتياکسيداني عصاره ها با استفاده از سنجش قدرت احياکنندگي آهن III و مهار راديکال هاي آزاد DPPH مورد بررسي قرار گرفت. بيشترين خواص آنتي اکسيداني همراه با بالاترين مقدار ترکيبات فنولي با 93.30 ميلي گرم بر حسب اسيد گاليگ در گرم پوست سبز گردو مربوط به روش استخراج اولتراسوند در منطقه هزارجريب بود. با توجه به نتايج بدست آمده از اين پژوهش، بهترين منطقه، زمان و روش استخراج به ترتيب، هزارجريب، 30 دقيقه با اولتراسوند شناخته شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 136
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی