نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تشخيص تازگي گوشت گوساله به کمک پردازش تصوير و سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه رازی
 
چکیده: 
گوشت و محصولات مرتبط با آن ارزش تجاريي بالايي داشته و يکي از مهمترين اقلام سبد غذايي خانوار را تشکيل مي دهد. با توجه به عرضه گوشت در قصابي ها و نيز استفاده از آن در کارخانه هاي فرآوري نياز به اطمينان از تازگي آن احساس مي شود چه بسا گوشت با گذشت از زمان ذبح آن نه تنها از کيفيت آن کاسته مي شود بلکه ممکن است به سبب فساد موجب بيماري نيز شود لذا هدف از اين تحقيق تشخيص تازگي گوشت گوساله با تخمين مدت زمان گذشته از ذبح مي باشد. براي اين منظور از سه قسمت ران، سر دست و گردن گوساله ذبح شده نمونه هايي تهيه شد و نمونه ها در دو محيط استاندارد و رايج يکي در يخچال با دماي 3 درجه سانتي گراد و ديگري در محيط خنک با دماي ميانگين 8 درجه سانتي گراد نگهداري شد سپس از نمونه ها در زمان هاي مشخص (هر 2 ساعت) تصويربرداري شد و از تصاوير تهيه شده توسط پردازش تصوير و به کمک نرم افزار MATLAB پارامترهايي استخراج گرديد. از بين پارامترهاي استخراج شده توسط آناليز حساسيت سه پارامتر به عنوان عامل تاثيرگذار در مدت زمان گذشته از ذبح انتخاب گرديد که عبارتند از: خصوصيت بافت، ميزان کنتراست و زبري سطح گوشت. در نهايت به کمک روش سطح پاسخ و توسط نرم افزارDesign Expert  مدل هاي مناسبي تدوين و بهينه گرديد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جوادی کیا، ح.، و قاسمی ورنامخواستی، م.، و سبزی، س. (1396). تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(2 (پیاپی 42)), 251-261. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299042



Vancouver : کپی

جوادی کیا حسین، قاسمی ورنامخواستی مهدی، سبزی سجاد. تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2022May27];13(2 (پیاپی 42)):251-261. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299042



IEEE : کپی

جوادی کیا، ح.، قاسمی ورنامخواستی، م.، سبزی، س.، 1396. تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(2 (پیاپی 42)), pp.251-261. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299042.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 141 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی