برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تشخيص تازگي گوشت گوساله به کمک پردازش تصوير و سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه رازی
 
چکیده: 

گوشت و محصولات مرتبط با آن ارزش تجاريي بالايي داشته و يکي از مهمترين اقلام سبد غذايي خانوار را تشکيل مي دهد. با توجه به عرضه گوشت در قصابي ها و نيز استفاده از آن در کارخانه هاي فرآوري نياز به اطمينان از تازگي آن احساس مي شود چه بسا گوشت با گذشت از زمان ذبح آن نه تنها از کيفيت آن کاسته مي شود بلکه ممکن است به سبب فساد موجب بيماري نيز شود لذا هدف از اين تحقيق تشخيص تازگي گوشت گوساله با تخمين مدت زمان گذشته از ذبح مي باشد. براي اين منظور از سه قسمت ران، سر دست و گردن گوساله ذبح شده نمونه هايي تهيه شد و نمونه ها در دو محيط استاندارد و رايج يکي در يخچال با دماي 3 درجه سانتي گراد و ديگري در محيط خنک با دماي ميانگين 8 درجه سانتي گراد نگهداري شد سپس از نمونه ها در زمان هاي مشخص (هر 2 ساعت) تصويربرداري شد و از تصاوير تهيه شده توسط پردازش تصوير و به کمک نرم افزار MATLAB پارامترهايي استخراج گرديد. از بين پارامترهاي استخراج شده توسط آناليز حساسيت سه پارامتر به عنوان عامل تاثيرگذار در مدت زمان گذشته از ذبح انتخاب گرديد که عبارتند از: خصوصيت بافت، ميزان کنتراست و زبري سطح گوشت. در نهايت به کمک روش سطح پاسخ و توسط نرم افزارDesign Expert  مدل هاي مناسبي تدوين و بهينه گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 130
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی