APA :
کپینوری، م.، و ناصحی، ب.، و سماواتی، و.، و آبدانان مهدی زاده، س. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(2 (پیاپی 42)), 227-239. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299039
Vancouver :
کپی نوری مهران، ناصحی بهزاد، سماواتی وحید، آبدانان مهدی زاده سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2022May25];13(2 (پیاپی 42)):227-239. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299039
IEEE :
کپی نوری، م.، ناصحی، ب.، سماواتی، و.، آبدانان مهدی زاده، س.، 1396. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(2 (پیاپی 42)), pp.227-239. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299039.