نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير پيش فرآيند مايکروويو بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي دونات حاوي منابع فيبر خوراکي صمغ فارسي و پودر تفاله هويج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
 
چکیده: 
پژوهش حاضر با هدف بررسي اثر پيش فرآيند مايکروويو بر محتوي رطوبت و چربي، حجم مخصوص، ويژگي هاي بافتي (سفتي و ارتجاعيت) و خصوصيات ساختار مغز (تعداد سلول هاي گاز و تخلخل) دونات غني شده با منابع مختلف فيبر خوراکي (حاوي صمغ فارسي و پودر تفاله هويج) انجام شد. همچنين شرايط فرآيند با استفاده از روش سطح پاسخ و يک طرح باکس- بنکن با 3 فاکتور بهينه سازي شد. فاکتورهاي مورد استفاده در اين پژوهش شامل توان مايکروويو (900-300 وات)، مدت زمان پيش فرآيند مايکروويو (90-30 ثانيه) و مدت زمان سرخ کردن (130-70 ثانيه) بود. نتايج نشان داد با افزايش سطح هر يک از فاکتورها، محتوي رطوبت کاهش ولي محتوي چربي، سفتي مغز و ارتجاعيت، تعداد سلول ها و تخلخل دونات حاوي فيبر خوراکي افزايش مي يابد. شرايط بهينه فرآيند شامل پيش فرآيند در توان وات به مدت 60 ثانيه و سپس سرخ کردن به مدت 108 ثانيه بود. در اين شرايط، محتوي چربي دونات سرخ شده کمتر از دونات هاي سرخ شده در شرايط معمول بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نوری، م.، و ناصحی، ب.، و سماواتی، و.، و آبدانان مهدی زاده، س. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(2 (پیاپی 42)), 227-239. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299039



Vancouver : کپی

نوری مهران، ناصحی بهزاد، سماواتی وحید، آبدانان مهدی زاده سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2022May25];13(2 (پیاپی 42)):227-239. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299039



IEEE : کپی

نوری، م.، ناصحی، ب.، سماواتی، و.، آبدانان مهدی زاده، س.، 1396. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(2 (پیاپی 42)), pp.227-239. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=299039.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 99 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی