برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مقاله كوتاه: خصوصيات رئولوژيکي عصاره شيرين بيان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران
 
چکیده: 

شيرين بيان يکي از مهمترين گياهان دارويي و صنعتي است که در بسياري از صنايع کاربرد دارد. ريشه شيرين بيان ترکيبات متنوعي دارد. عصاره آبي ريشه شيرين بيان بدليل خواص فيزيکي عملکرديش کاربردهاي متنوعي در دارو سازي و صنايع غذايي پيدا کرده است. رفتار رئولوژيکي عصاره شيرين بيان و مطالعه اثر درجه حرارت و مواد جامد محلول بر ويسکوزيته عصاره در محدوده دمايي 70-10 درجه سانتي گراد و غلظت 50-5 درصد با استفاده از دستگاه ويسکومتر بروکفيلد بررسي شد. نتايج، رابطه خطي تنش برشي-سرعت برشي را در غلظت هاي مختلف و دماهاي مورد مطالعه نشان داد که بيانگر نيوتني بودن سيال بود. همچنين کاهش ويسکوزيته در اثر افزايش دما در نمونه ها مشاهده شد و همچنين افزايش درصد غلظت نمونه ها موجب افزايش ويسکوزيته شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 228 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی