نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي برخي ويژگي هاي فيزيکي و مکانيکي فيلم خوراکي تهيه شده از کربوکسي متيل سلولز و کتيرا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فرآینده غذاهای دریایی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران.
 
چکیده: 
در تحقيق حاضر بمنظور بهبود خواص فيزيکي و مکانيکي فيلم هاي زيست تخريب پذير خوراکي ترکيب کردن دو پليمر کربوکسي متيل سلولز (CMC) و کتيرا مورد مطالعه قرار گرفت. کربوکسي متيل سلولز و کتيرا با نسبت هاي 25:75، 50:50 و 75:25 با يکديگر ترکيب شده و ميزان نفوذپذيري به بخار آب، درصد حلاليت، خواص مکانيکي و ريزساختار آنها ارزيابي گرديد. نتايج نشان داد که در ميان سه نسبت مرکب دو پليمر، ميزان استحکام کششي در نسبت 50:50 نسبت به دو ترکيب ديگر بيشتر بود طوري که مقدار آن در نسبت هاي 50:50، 25:75 و 75:25، به ترتيب 44.59، 32.82 و 26.59 مگاپاسکال بوده است. نفوذپذيري به بخار آب در ترکيب 50:50 و 75:25 نسبت به ترکيب 25:75 از شرايط بهتري برخوردار بود. ويژگي حلاليت در آب در سه فيلم ترکيبي تفاوتي با يکديگر نداشتند وليکن داراي کيفيت بهتري نسبت به فيلم خالص CMC بودند طوري که مقدار 52 الي 58 درصد نسبت به فيلم خالص CMC کاهش معني داري را در ميزان حلاليت به نمايش گذاشتند. همچنين، ترکيب کردن دو پليمر در نسبت هاي مختلف توانست از ميزان حساسيت فيلم ها نسبت به رطوبت بکاهد. بطورکلي، از نتايج اين تحقيق دريافت مي شود که ترکيب کردن دو پليمر مي تواند برخي ويژگي هاي فيزيکي- مکانيکي فيلم خوراکي تهيه شده از کربوکسي متيل سلولز- کتيرا را بهبود بخشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طبری کوچکسرایی، ف.، و رضایی، م.، و آریایی، پ.، و عبدالهی، م. (1395). ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(1), 88-97. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298694



Vancouver : کپی

طبری کوچکسرایی فاطمه، رضایی مسعود، آریایی پیمان، عبدالهی مهدی. ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May25];12(1):88-97. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298694



IEEE : کپی

طبری کوچکسرایی، ف.، رضایی، م.، آریایی، پ.، عبدالهی، م.، 1395. ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(1), pp.88-97. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298694.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 187 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی