APA :
کپیامیری عقدایی، س.، و خمیری، م.، و اعلمی، م. (1395). امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12(1), 49-60. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298690
Vancouver :
کپی امیری عقدایی سیدسهیل، خمیری مرتضی، اعلمی مهران. امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May27];12(1):49-60. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298690
IEEE :
کپی امیری عقدایی، س.، خمیری، م.، اعلمی، م.، 1395. امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(1), pp.49-60. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298690.