برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مطالعه تاثير غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخي ويژگي هاي ريزساختاري و فيزيکي نانوکامپوزيت پلي اتيلن ترفتالات/ نانورس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

هدف از پژوهش حاضر بررسي تاثير افزودن نانورس بر خصوصيات مکانيکي، رنگ سنجي و شفافيت فيلم هاي پلي اتيلن ترفتالات بود. بدين منظور نانوکامپوزيت بر پايه پلي اتيلن ترفتالات حاوي 1%، 3% و 5% وزني نانورس اصلاح شده (Cloisite 15A) با روش مخلوط مذاب تهيه شد. نتايج طيف سنجي FTIR ايجاد پيوند بين گروه هاي سطحي هيدروکسيل موجود در نانورس با گروه هاي انتهايي هيدروکسيل و کربوکسيل در زنجيره پلي اتيلن ترفتالات خالص و در نتيجه تشکيل موفق نانوکامپوزيت حاوي نانورس را تاييد نمود. نتايج آزمون مکانيکي نشان داد بيشترين مقدار مدول يانگ مربوط به نانوکامپوزيت حاوي 3 درصد وزني نانورس مي باشد که حدود 8 مگاپاسکال افزايش يافته است. همچنين افزودن نانو رس تا سطح 3 درصد ميزان نفوذپذيري بخار آب را حدود 83.5 درصد نسبت به فيلم پلي اتيلن ترفتالات خالص کاهش مي دهد. اگرچه با افزودن نانورس از شفافيت فيلم هاي نانوکامپوزيتي حاصل کاسته شده، با اين حال افزودن اين نانو ذرات سبب کاهش درصد عبور امواج در هر سه ناحيه UV شد که باعث بهبود اثر حفاظتي فيلم به عنوان بسته بندي مواد غذايي مي گردد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 111
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی