برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي پارامترهاي عملياتي ديگ پخت در حين استخراج روغن و توليد کنجاله آفتاب گردان در مقياس صنعتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

مرسوم ترين روش هاي استخراج روغن از دانه هاي روغني، استفاده از پرس و حلال مي باشد. در پژوهش حاضر، تاثير درجه حرارت پخت (70، 80 و 90 درجه سانتي گراد) و رطوبت دانه هاي خروجي از ديگ پخت (7، 7.5 و 8 درصد) بر برخي از خصوصيات شيميايي روغن آفتاب گردان از جمله ميزان مواد ريز نامحلول در روغن، اسيديته، ميزان رطوبت، پروتئين و روغن کنجاله بررسي شد. تجزيه و تحليل آماري و بهينه سازي فرايند به روش سطح پاسخ انجام شد. نتايج نشان داد که با افزايش درجه حرارت پخت ميزان مواد ريز نامحلول و اسيديته روغن افزايش ولي ميزان رطوبت و روغن در کنجاله کاهش يافت. با افزايش ميزان رطوبت دانه هاي خروجي از ديگ پخت از ميزان مواد ريز نامحلول روغن کاسته ولي بر ميزان اسيديته روغن افزوده شد. با توجه به نتايج بهينه سازي فرايند مي توان بيان نمود که اعمال شرايط دمايي در حدود 70 سانتي گراد و با رطوبت 7.73 و 7.65 درصد دانه هاي خروجي از ديگ پخت منجر به توليد محصولي با حداقل ميزان اسيديته و مواد ريز نامحلول در روغن و کنجاله ايي با کمترين ميزان روغن گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 66 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی