برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي خصوصيات ريزکپسول هاي چند لايه حاوي دي استيل بر پايه جذب الکترواستاتيک فيبريل هاي ايزوله پروتئين سويا و پکتين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

در اين پژوهش ريزکپسول هاي جديد با جذب لايه به لايه پلي الکتروليت هايي از فيبريل هاي ايزوله پروتئين سويا و پکتين با درجه متوکسيل بالا آماده شد. ويژگي هاي ظاهري فيبريل ها با AFM وTEM، خصوصيات ريزکپسول ها، اندازه و يکنواختي، زتا پتانسيل، مورفولوژي و کينتيک رهايش دي استيل بررسي شد. نتايج نشان دادند که فيبريل هاي ايزوله پروتئين سويا، ضخامتي بين 1 تا 10 نانومتر دارند و ساختارشان بسيار منشعب است. تصاوير SEM نشان دادند که ريزکپسول ها کروي بوده و با افزايش تعداد لايه هاي ديواره، ضخامت آن افزايش يافته که منجر به بهبود استحکام کپسول شده است. با افزايش تعداد لايه ها شيب پروفايل رهايش دي استيل کاهش يافت و حداکثر زمان رهايش دي استيل به عنوان تابعي از تعداد لايه ها به طور يکنواخت افزايش يافت که مي توان اين گونه استنباط کرد که با افزودن تعداد لايه هاي ديواره ريزکپسول، رهايش ماده ريزپوشاني شده را مي توان به تاخير انداخت. نتايج به دست آمده نشان مي دهد که مدل کينتيکي ريگر-پپاس از نظر رياضي بهترين توصيف را براي رهايش دي استيل از ريزکپسول ها فراهم آورد، به گونه اي که ضريب همبستگي حاصل در تمامي برازش ها با اين مدل بالاي 0.94 بود. اين روش توليد ريزکپسول ها، بسيار آسان و به راحتي قابليت توليد در مقياس صنعتي دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

انصاری فر، ا.، و شهیدی، ف.، و محبی، م.، و کوچکی، آ.، و رمضانیان، ن. (1396). ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 13(4 (پیاپی 43)), 553-565. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298385



Vancouver : کپی

انصاری فر الهام، شهیدی فخری، محبی محبت، کوچکی آرش، رمضانیان نوید. ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2021May15];13(4 (پیاپی 43)):553-565. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298385



IEEE : کپی

انصاری فر، ا.، شهیدی، ف.، محبی، م.، کوچکی، آ.، رمضانیان، ن.، 1396. ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(4 (پیاپی 43)), pp.553-565. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=298385.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 51 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی