مشخصات مقاله عنوان نشریه: شيلات (منابع طبيعي ايران) اطلاعات شماره: پاييز 1393 , دوره 67 , شماره 3 ; از صفحه 425 تا صفحه 434 . عنوان مقاله: اثر مقطعي استفاده از پربيوتيك مانان اليگوساكاريد و بتا -1 و 3- گلوكان در عملكرد رشد، تركيب لاشه و فعاليت ليزوزيم سرم ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) نویسندگان: ناصري اميرحسين, اكرمي رضا* آدرس: * گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران چکیده: اثر مقطعي استفاده از پربيوتيك مانان اليگوساكاريد و بتا -1 و 3- گلوكان در شاخص رشد، تركيب لاشه و فعاليت ليزوزيم سرمماهي قزل آلا با وزن اوليه 0.6± 19.6 به مدت 6 هفته بررسي شد. ماهيان به ميزان 1.5 گرم پربيوتيك در هر كيلوگرم غذا با چهار استراتژي تغذيه شدند كه شامل تيمار شاهد: تغذيه با جيره پايه بدون مكمل پربيوتيك، تيمار 1: تغذيه مداوم با جيره حاوي مكمل پربيوتيك، تيمار 2: تغذيه با جيره حاوي پربيوتيك به مدت يك هفته، سپس، تغذيه با جيرهپايه بدون پربيوتيك به مدت يك هفته و تيمار 3: تغذيه با جيره حاوي پربيوتيك به مدت 2 روز و در ادامه تغذيه با جيره پايه بدون پربيوتيك به مدت 5 روز بود. در عملكرد رشد و تغذيه بين استراتژي هاي مختلف تغذيه اي تفاوت معني داري مشاهده نشد (p>0.05) و بيشترين محتواي چربي لاشه در تيمار 2 (p<0.05) مشاهده شد. بيشترين ميزان فعاليت ليزوزيم سرم در تيمار مداوم پربيوتيك معادل 53.89 ميلي گرم بر ميلي ليتر و كمترين ميزان مربوط به تيمار شاهد معادل 16.88 ميلي گرم بر ميلي ليتر مشاهده شد (p<0.05). اين تحقيق نشان داد به كارگيري مداوم پربيوتيك در مقايسه با استفاده مقطعي آن از كارايي بهتري برخوردار است. کلید واژه: پربيوتيك(Q3)قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss)(Q2)ليزوزيم(Q3)مانان اليگوساكاريد و بتا-1 و 3- گلوكان(Q2)مقطعي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: قزل آلای رنگین کمانقزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)بازماندگیترکیب لاشهبازماندگیقزل آلای رنگین کمانفیل ماهی (Huso huso)ترکیب لاشهنیسینجیره غذاییضریب تبدیل غذاییترکیب لاشه ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير سطوح متفاوت پربيوتيك اينولين بر رشد و زنده ماني ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) (كنفرانس)تاثير پربيوتيك اينولين جيره غذايي بر پارامترهاي هماتولوژي و بيوشيمي سرم خون فيل ماهيان (Huso huso) جوان پرورشيكاربرد پربيوتيك ها در آبزي پروريمطالعه پروفايل هماتولوژي و بيوشيمي سرم قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) تغذيه شده با ايمونوژنتاثير سطح مختلف پربيوتيك Biomin P.E.P 1000 بر تركيبات لاشه و بازماندگي بچه ماهيان قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) مقالات همایشی مرتبط: مروری بر خواص دارویی قارچبررسی منابع مختلف کربوهیدرات جیره روی ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpioآثار گرسنگی های کوتاه مدت بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)مقایسه تاثیر پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با پربیوتیک رافتیلوز بر آنزیم های کبدی رتتاثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک میتو (MHF-Y) بر فاکتورهای رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای هماتولوژی در بچه ماهی کبور معمولی (cyprinus carpio) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی