5 SID.ir | آثار سطوح مختلف مخمر نانوايي (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جيره غذايي در عملكرد رشد و قابليت بهره وري از غذا در آلوين ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss)

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

آثار سطوح مختلف مخمر نانوايي (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جيره غذايي در عملكرد رشد و قابليت بهره وري از غذا در آلوين ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شيلات، دانشگاه گنبد كاووس، گنبد كاووس، ايران
 
چکیده: 

هدف از مطالعه حاضر بررسي تاثير سطوح مختلف عصاره مخمر ساكرومايسس سرويزيا (Saccaromyces cerevisiae) در رشد، تغذيه و بقاي آلوين هاي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) بود. اين آزمايش به صورت طرح كاملا تصادفي در قالب 4 تيمار و هر يك در 3 تكرار طراحي شد. عصاره مخمر ساكرومايسس سرويزيا در 4 سطح 0، 3 S3)6 ((S6 و 9 درصد (S9) وزن غذا به جيره غذايي پايه اضافه شد. آلوين ماهيان قزل آلا طي روز در 4 وعده بر اساس 5 تا 6 درصد وزن بدن به صورت دستي در 30 روز تغذيه شدند. آلوين ماهيان قزل آلا با وزن اوليه 176 ميلي گرم به صورت تصادفي در 12 تانك فايبرگلاس 10 ليتري با تراكم 4 قطعه ماهي/ ليتر توزيع شد. نتايج نشان داد كه مخمر ساكرومايسس سرويزيا نتوانست پارامترهاي رشد و تغذيه را در آلوين ماهي قزل آلاي رنگين كمان ارتقا دهد (P>0.05). وزن نهايي بدن و نرخ رشد ويژه (SGR) در تيمارهاي آزمايشي اختلاف معني داري با تيمار شاهد نداشت (P>0.05). مخمر نانوايي نتوانست تاثير مثبتي در ضريب رشد حرارتي (TGC) و ضريب تبديل غذايي (FCR) داشته باشد (P>0.05). همچنين، نتايج آناليز لاشه نشان داد كه تيمارهاي آزمايشي با تيمار شاهد اختلاف معني داري ندارند (P>0.05). اين مطالعه نشان داد كه عصاره مخمر ساكرومايسس سرويزيا كارايي بالايي بر ارتقاي پارامترهاي رشد و تغذيه آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين كمان ندارد.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 120
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی