مشخصات مقاله عنوان نشریه: شيلات (منابع طبيعي ايران) اطلاعات شماره: پاييز 1393 , دوره 67 , شماره 3 ; از صفحه 347 تا صفحه 359 . عنوان مقاله: آثار سطوح مختلف مخمر نانوايي (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جيره غذايي در عملكرد رشد و قابليت بهره وري از غذا در آلوين ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) نویسندگان: جعفريان حجت اله*, جمالي هادي, پريچه نفيسه, كول مقدم حوريه آدرس: * گروه شیلات، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، ایران چکیده: هدف از مطالعه حاضر بررسي تاثير سطوح مختلف عصاره مخمر ساكرومايسس سرويزيا (Saccaromyces cerevisiae) در رشد، تغذيه و بقاي آلوين هاي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) بود. اين آزمايش به صورت طرح كاملا تصادفي در قالب 4 تيمار و هر يك در 3 تكرار طراحي شد. عصاره مخمر ساكرومايسس سرويزيا در 4 سطح 0، 3 S3))، 6 ((S6 و 9 درصد (S9) وزن غذا به جيره غذايي پايه اضافه شد. آلوين ماهيان قزل آلا طي روز در 4 وعده بر اساس 5 تا 6 درصد وزن بدن به صورت دستي در 30 روز تغذيه شدند. آلوين ماهيان قزل آلا با وزن اوليه 176 ميلي گرم به صورت تصادفي در 12 تانك فايبرگلاس 10 ليتري با تراكم 4 قطعه ماهي/ ليتر توزيع شد. نتايج نشان داد كه مخمر ساكرومايسس سرويزيا نتوانست پارامترهاي رشد و تغذيه را در آلوين ماهي قزل آلاي رنگين كمان ارتقا دهد (P>0.05). وزن نهايي بدن و نرخ رشد ويژه (SGR) در تيمارهاي آزمايشي اختلاف معني داري با تيمار شاهد نداشت (P>0.05). مخمر نانوايي نتوانست تاثير مثبتي در ضريب رشد حرارتي (TGC) و ضريب تبديل غذايي (FCR) داشته باشد (P>0.05). همچنين، نتايج آناليز لاشه نشان داد كه تيمارهاي آزمايشي با تيمار شاهد اختلاف معني داري ندارند (P>0.05). اين مطالعه نشان داد كه عصاره مخمر ساكرومايسس سرويزيا كارايي بالايي بر ارتقاي پارامترهاي رشد و تغذيه آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين كمان ندارد. کلید واژه: آلوين(Q3)تغذيه(Q2)رشد(Q2)قزل آلاي رنگين كمان(Q3)مخمر(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: بقالاروترکیب لاشهبازماندگیقزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)فاکتورهای رشدجیره غذاییشاخص های رشدنوکلئوتیدقزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)ترکیب لاشهبازماندگیبلدرچینلاکتوباسیلوسپری بیوتیکپروتکسین ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: استفاده از مغز ميوه بلوط به عنوان ماده مغذي در جيره غذايي ماهي قزل آلاي رنگين كمانتاثيرات جانشيني پودر ماهي با کنسانتره پروتئيني سبوس برنج در رشد، زند هماني و ترکيب اسيد هاي آمينه بدن آلوين ماهي قزل آلاي رنگي نکمان (Oncorhynchus mykiss)بررسي عملكرد نوكلئوتيد موجود در جيره بر شاخص هاي رشد و مورفولوژي روده در ماهي قزل آلاي رنگين كمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)بررسي تكنيك برداشت دستگاه تناسلي ماهي قزل آلاي رنگين كمان در ايرانتاثير سطوح مختلف نوكلئوتيد جيره بر تركيب لاشه در ماهي قزل آلاي رنگين كمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) مقالات همایشی مرتبط: بیماری های اصلی ماهی قزل آلای رنگین کمان در سیستم پرورش مدار بستهبررسی و شناسایی انگل های جدا شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشیپرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس رهیافتی جهت افزایش تولید ملی آبزیانبررسی تاثیر غلظت های مختلف برخی فلزات سنگین بر سطوح فعالیت آنزیم های سرم خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)تغییرات سطح هورمونی کوتیزول خون بهنگام استرس در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 66 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی