6 SID.ir | بررسي اثر گراديان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآيند، انرژي مصرفي و کيفيت محصول در توليد رب گوجه فرنگي به روش گرمايش اهمي

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر گراديان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآيند، انرژي مصرفي و کيفيت محصول در توليد رب گوجه فرنگي به روش گرمايش اهمي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مکانيک ماشينهاي کشاورزي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات تهران، تهران، ايران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 140
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی