برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر کاربرد برگي سولفات پتاسيم بر برخي صفات کمي و کيفي ميوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم رشه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
 
چکیده: 

در اين پژوهش اثر محلول پاشي برگي سولفات پتاسيم بر برخي صفات کمي و کيفي ميوه انگور رقم رشه بررسي شد. پنج تيمار محلول پاشي شامل محلول پاشي با آب (شاهد)، يک بار محلول پاشي به غلظت يک و نيم و سه گرم در ليتر و دو بار محلول پاشي به غلظت يک و نيم و سه گرم در ليتر استفاده شدند. محلول پاشي اول در انتهاي گلدهي و دومين محلول پاشي پانزده روز بعد از محلول پاشي اول انجام گرفت. نتايج نشان داد که ميانگين وزن حبه، ميانگين وزن خوشه، کربوهيدرات محلول کل و ويتامين ث به طور معني داري در اثر محلول پاشي نسبت به شاهد افزايش يافت. اما اختلاف بين تيمارهاي مختلف سولفات پتاسيم معني دار نبود. محلول پاشي سولفات پتاسيم به طور معني داري سبب افزايش ميانگين حجم حبه و آنتوسيانين گوشت و پوست ميوه گرديد و تيمار دوبار محلول پاشي سولفات پتاسيم سه گرم در ليتر بالاترين مقدار را دارا بود. تيمار محلول پاشي سبب افزايش مواد جامد محلول کل و pH ميوه گرديد. کمترين مقدار اسيديته قابل تيتراسيون در تيمار دوبار محلول پاشي سولفات پتاسيم سه گرم در ليتر مشاهده گرديد و ساير تيمارها با هم اختلاف معني داري نداشتند. به طور کلي نتايج اين آزمايش نشان داد که محلول پاشي سولفات پتاسيم باعث بهبود صفات کمي و کيفي ميوه انگور رقم رشه شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 153 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی