برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  18 , شماره  ويژه نامه ; از صفحه 1781 تا صفحه 1792 .
 
عنوان مقاله: 

افزايش ثبات حرارتي و فعاليت ضد اکسايشي اسانس آويشن با ريزپوشاني آن در نانو ذرات کيتوزان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قادری قهفرخی، م.، و برزگر، م.، و سحری، م.، و عزیزی، م. (1395). افزایش ثبات حرارتی و فعالیت ضد اکسایشی اسانس آویشن با ریزپوشانی آن در نانو ذرات کیتوزان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 18(ویژه نامه), 1781-1792. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=296282



Vancouver : کپی

قادری قهفرخی م.، برزگر م.، سحری م.ع.، عزیزی م.ح.. افزایش ثبات حرارتی و فعالیت ضد اکسایشی اسانس آویشن با ریزپوشانی آن در نانو ذرات کیتوزان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1395 [cited 2021May09];18(ویژه نامه):1781-1792. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=296282



IEEE : کپی

قادری قهفرخی، م.، برزگر، م.، سحری، م.، عزیزی، م.، 1395. افزایش ثبات حرارتی و فعالیت ضد اکسایشی اسانس آویشن با ریزپوشانی آن در نانو ذرات کیتوزان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 18(ویژه نامه), pp.1781-1792. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=296282.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی