برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  18 , شماره  1 ; از صفحه 145 تا صفحه 154 .
 
عنوان مقاله: 

تغييرات فيزيكوشيميايي در ميوه انبه Kaew Kamin تيمار شده با اشعه ماوراي بنفش (UV-C) در طول ذخيره سازي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

پرومیو، س.، و سوپاپوانیچ، س. (1395). تغییرات فیزیکوشیمیایی در میوه انبه Kaew Kamin تیمار شده با اشعه ماورای بنفش (UV-C) در طول ذخیره سازی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 18(1), 145-154. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=296230



Vancouver : کپی

پرومیو س.، سوپاپوانیچ س.. تغییرات فیزیکوشیمیایی در میوه انبه Kaew Kamin تیمار شده با اشعه ماورای بنفش (UV-C) در طول ذخیره سازی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1395 [cited 2021November28];18(1):145-154. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=296230



IEEE : کپی

پرومیو، س.، سوپاپوانیچ، س.، 1395. تغییرات فیزیکوشیمیایی در میوه انبه Kaew Kamin تیمار شده با اشعه ماورای بنفش (UV-C) در طول ذخیره سازی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 18(1), pp.145-154. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=296230.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 34 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی