برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1382 , دوره  29 , شماره  2 ; از صفحه 257 تا صفحه 265 .
 
عنوان مقاله: 

اثر تنش شوري بر كربو هيدراتهاي گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

اثر تيمارهاي متفاوت شوري سديم كلريد (0، 50، 100، 200، 300 ميلي مولار) در مراحل مختلف رشد و نمو (پنجه زني، تورم غلاف، گلدهي و گرده افشاني) دو رقم گندم (قدس: حساس به شوري، بولاني: مقاوم به شوري) بر غلظت كربوهيدارتهاي محلول در آب و كربوهيدراتهاي احيا كننده برگ در گلخانه مورد بررسي قرار گرفت. در مجموع، در پاسخ به تيمارهاي شوري مشاهده شد كه غلظت كربوهيدراتهاي محلول در آب در برگ بولاني بيشتر از قدس بود. بر عكس، غلظت كربوهيدراتهاي احيا كننده در برگ قدس بيشتر از برگ بولاني بود. بنابراين روشن مي شود كه اولا: نقش كربوهيدراتهاي محلول در آب در برقراري تنظيم اسمزي در پاسخ به شوري در بولاني چشمگيرتر از قدس است. ثانيا: با توجه به اهميت بيشتر كربوهيدراتهاي محلول در آب در حفظ فشار اسمزي در مقايسه با كربوهيدراتهاي احيا كننده مي توان از ديدگاه بيوشيميايي نيز رقم بولاني را نسبت به شوري مقاومتر از رقم قدس معرفي نمود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میقانی، ف.، و ابراهیم زاده معبود، ح. (1382). اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم. مجله علوم دانشگاه تهران, 29(2), 257-265. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=2926



Vancouver : کپی

میقانی فریبا، ابراهیم زاده معبود حسن. اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم. مجله علوم دانشگاه تهران. 1382 [cited 2021June12];29(2):257-265. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=2926



IEEE : کپی

میقانی، ف.، ابراهیم زاده معبود، ح.، 1382. اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم. مجله علوم دانشگاه تهران, [online] 29(2), pp.257-265. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=2926.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی