5 SID.ir | طراحي، ساخت و ارزيابي خشك كن پاششي آبميوه
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

طراحي، ساخت و ارزيابي خشك كن پاششي آبميوه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

در اين تحقيق براي به دست آوردن داده هاي اوليه طراحي، آزمايشاتي با خشك كن پاششي آزمايشگاهي بر روي آب پرتقال انجام شد. نتايج نشان مي دهد كه براي خشك كردن آب پرتقال مناسب ترين دماي تغذيه هنگام پاشش 20-35°C، دماي هواي خروجي °C 70، بيشترين دماي هواي ورودي °C 170 و دماي نقطه چسبندگي پودر با رطوبت 2%،C ° 44 مي باشد. همچنين عامل مهم در ايجاد رسوب پودر بر روي ديواره هاي خشك كن دماي بالاي ديواره ها مي باشد. با اين نتايج يك خشك كن پاششي دو جداره با ظرفيت 15kg/h پودر براي آبميوه طراحي، ساخته و ارزيابي شد. خشك كن ساخته شده قابليت كنترل پارامترهاي دماي ديواره محفظه خشك كن، دماي هواي ورودي و خروجي و دور اتمايزر را دارد. ارزيابي خشك كن نشان مي دهد كه عملكرد خشك كن در دماي هواي ورودي مختلف بين 65 تا 90% و رسوب ديواره هاي كمتر از 15% مي باشد. در تمام آزمايشات، دماي ديواره ها ي محفظه كمتر از دماي نقطه چسبندگي پودر بود و رسوب ديواره ها نسبت به خشك كن آزمايشگاهي به ميزان قابل توجهي كاهش يافت. تجزيه و تحليل آماري نشان مي دهد كه پارامترهاي دماي هواي ورودي و نرخ تغذيه به صورت مستقل و در كنار هم اثر معني داري بر عملكرد خشك كن و رسوب ديواره ها دارند. در دماي هواي ورودي ثابت با افزايش نرخ تغذيه، عملكرد كاهش و رسوب ديواره ها افزايش مي يابد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 291
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی