برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير اسانس گياه نعناع فلفلي بر قابليت هضم خوراک و تخمير شکمبه اي گوسفندان ماکويي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

احمدی نقدهی، ع.، و پیرمحمدی، ر.، و صحرایی بلوردی، م.، و پارسائی مهر، خ. (1394). تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 28(1 (پیاپی 106) ), 65-70. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249035



Vancouver : کپی

احمدی نقدهی عباسعلی، پیرمحمدی رسول، صحرایی بلوردی محسن، پارسائی مهر خسرو. تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). 1394 [cited 2021September27];28(1 (پیاپی 106) ):65-70. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249035



IEEE : کپی

احمدی نقدهی، ع.، پیرمحمدی، ر.، صحرایی بلوردی، م.، پارسائی مهر، خ.، 1394. تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), [online] 28(1 (پیاپی 106) ), pp.65-70. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249035.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 66 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی