برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابليت هضم روده اي گاو شيري به روش برون تني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ابرقوئی، م.، و روزبهان، ی. (1394). تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم روده ای گاو شیری به روش برون تنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 28(1 (پیاپی 106) ), 13-28. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249019



Vancouver : کپی

ابرقوئی محمدجواد، روزبهان یوسف. تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم روده ای گاو شیری به روش برون تنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). 1394 [cited 2021September25];28(1 (پیاپی 106) ):13-28. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249019



IEEE : کپی

ابرقوئی، م.، روزبهان، ی.، 1394. تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم روده ای گاو شیری به روش برون تنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), [online] 28(1 (پیاپی 106) ), pp.13-28. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249019.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 71 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی