برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  17 , شماره  1 ; از صفحه 81 تا صفحه 91 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير کاربرد قبل از برداشت اسيد ساليسيليک بر ويژگي هاي کيفي ميوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سرتیپ، ق.، و حاجیلو، ج. (1394). تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 17(1), 81-91. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248958



Vancouver : کپی

سرتیپ قاسم، حاجیلو جعفر. تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1394 [cited 2021August06];17(1):81-91. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248958



IEEE : کپی

سرتیپ، ق.، حاجیلو، ج.، 1394. تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 17(1), pp.81-91. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248958.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 67 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی