برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  24 , شماره  1 ; از صفحه 25 تا صفحه 36 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تركيبات شيميايي و ويژگي هاي عملكردي پروتئين ايزوله شده از فانوس ماهي (Benthosema pterotum) با استفاده از روش تغيير pH

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه پژوهشی فراوری آبزیان، بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اولیایی، ن.، و موسوی نسب، م.، و قربانی، م.، و صادقی ماهونک، ع.، و مقصودلو، ی. (1394). بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های عملکردی پروتئین ایزوله شده از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از روش تغییر pH. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), 24(1), 25-36. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248626



Vancouver : کپی

اولیایی نجمه، موسوی نسب مرضیه، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی. بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های عملکردی پروتئین ایزوله شده از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از روش تغییر pH. مجله علمی شیلات ایران (فارسی). 1394 [cited 2021July26];24(1):25-36. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248626



IEEE : کپی

اولیایی، ن.، موسوی نسب، م.، قربانی، م.، صادقی ماهونک، ع.، مقصودلو، ی.، 1394. بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های عملکردی پروتئین ایزوله شده از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از روش تغییر pH. مجله علمی شیلات ایران (فارسی), [online] 24(1), pp.25-36. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248626.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 45 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی